GeoApe Blog

Siit leiad juhendeid GeoApe's leiduva kohta, samuti häid näpunäiteid, kuidas oma GeoApe's hoitavat sisu enda kodulehel kuvada.

3689
0
"Fitness" paketi aktiveerimine
20:15:21 12.06.2011

Et kasutajatele uusi ja põnevaid võimalusi portaali kasutamiseks anda, oleme lisanud pidevalt uut funktsionaalsust. Selleks, et aga kasutajat liigse keerukusega mitte ära lämmatada, tekitasime võimaluse kasutajal endal vastavalt soovile funktsionaalsust paketipõhiselt sisse ja välja lülitata. Esimese sellise paketina tutvustamegi GeoApe'i kasutajatele "Fitness" paketti ning räägime lahti, kuidas pakette sisse ja välja lülitada ning kuidas funktsionaalsusest kasu saada.

1. Mida pakub "Fitness" pakett

Aktiveerides "Fitness" paketti, ilmub nii "Minu Konto" kui ka avalehele vastav rubriik, kuhu on võimalik märkida andmeid oma pikkusest ja kaalust. Sisestatud andmete põhjal arvutatakse välja sinu KMI (kehamassiindeks), lisaks kasutatakse andmeid selleks, et sinu GPS radade põhjal arvutada välja rajal kulutatud energia. Selle eelduseks on see, et rada sisestades oled märkinud teekonna kategooriaks mõne sportliku tegevuse, mille energiakulu koefitsent GeoApe'i baasis olemas on. Samuti on võimalik lisada oma radadele informatsiooni ka oma Polari pulsikellast. Täpsema juhendi selle kohta leiad siit. Avalehel näed informatsiooni nii oma viimati sisestatud andmete kui ka kokku kulutatud kalorite koha.

2. Kuidas aktiveerida paketti

Pakettide aktiveerimiseks mine "Minu konto" lehele ning leia rubriik "Paketid". Rubiigis on nähtavad kõik paketid, mida sul on võimalik aktiveerida koos lühikese kirjeldusega, mida pakett eneses sisaldab. Tehes linnuke "Fitness" paketi ette, oledki selle aktiveerinud.

Peale aktiveerimist tekkib "Minu konto" lehele uus rubriik nimega "Fitness", kus on võimalik määrata oma kaal, pikkus ning keskmine sammupikkus. Kui muudatused on salvestatud, arvutatakse edaspidi teekondade üles laadimisel välja teekonna läbimiseks kulunud energia hulk. Samuti on võimalik vajutada "Genereeri andmed" nuppu, mille peale arvutatakse välja juba GeoApe'i laetud teekondade energiakulu. Kalorite summat saad näha ka GeoApe'i avalehel.
NB! Andmed on nähtavad ainult sinule. Profiililehel teistele andmed näha ei ole.




© GeoApe.com 2008-2024